BloggProffs

Carolina Gynning..

..har sedan bigbrother tiden alltid irriterat mig med allt hon gör och säger. Men när I huvudet på Gynning började på kanal5 så började jag sakta men säkert ändrat min åsik om henne. Jag måste faktiskt säga att I like her alot. Hon är cool som få. För hon säger precis vad hon tycker när hon tycker det, hon bryr sig inte vad alla andra tycker om henne och hon är gaaalen!  Jag trodde faktiskt inte att hon var sån. Vanligtvis tycker jag inte att man ska dömma folk för deras utseende och jag brukar inte göra det, men i det här fallet kunde jag inte låta bli. Jag antar att mina tidigare åsikter om Gynnig var så negativa för att hon stod där med sina stora tuttar, fina långa hår, nästintill perfekta kropp, och även om jag själv inte vill se ut som en barbie så är hon perfekt. Och varje gång jag såg henne vände det sig nästan i magen. Jag vet inte om det är Gynning som har ändrat på sig och ”mognat” eller om det är jag?!

_jag_b_rjade_bli_be_173965w.jpg Jag föredrar dock den mörka versionen av´na

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu