BloggProffs

Rookie..

Yes, thats me!

Jag har haft min blogg på blogg.se innan. Men efter att jag i stort sett lagt ner min blogg som jag så aktivt hade uppdaterat hela tiden så bestämde jag mig för att göra en nystart här. Jag bloggar om allt möjligt, förutom om mode och smink. Inget fel att göra det men, -Hey this is me!

Idag har vi varit på en visning på ett radhus. Det var super fint. Självklart så vill man ju göra om så att det faller oss i smaken men det var helt klart beboligt som det var. Jag pratade med en kompis idag som hade gjort en tårta till sin dotters 6-års kalas. Den var galet häftig. Hon hade gjort en prinsesstårta då E är en liten prinsessa själv. Inget prinsess kalas utan en riktigt prinsesstårta. Jag blir så avundsjuk på M att hon är så duktigt! Jag vill också vara så kreativ. Jag försöker men det går inte alltid som planerat. Idag så tog jag ut en spegel på balkongen för att spray måla om ramen. Jag sprayade på färgen och det blev riktigt snyggt, lät den stå kvar för att torka. Och efter ett tag hör jag ett krash. Jag tittade ut på balkongen och hoppades att jag inte skulle se det jag såg, självklart hade den blåst omkull och gått i tusen bitar. Suck. Men det var ju i alla fall inte jag som hade sönder den så:

-HA! Vinden, sju års olycka!

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa min bok, Svek! Sjuuukt bra…

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu