BloggProffs

Farväl skurmedel, välkommen vinyl kväll

Nu är vi äntligen klara med flyttstädningen. Jag och mamma har slitit som djur i nästan tre timmar idag. Men det är sjukt skönt nu när man kan lämmna det bakom sig. Så nu är vi hemma hos mamma så hon kan ta en snabb dusch och sedan ska vi gå och luncha. Nu när vi har lämmnat det bakom oss man vi se fram emot lördagen som bjuder på vinyl kväll. Jag ser grymt mycket fram emot det. Alla bra låtar, trevliga människor, kläder och dans. Men nu återstår bara utstyrseln… jag älskar att klä mig efter någon speciell epok. Men jag har ju inga 50-tals kläder.. och ute i butikerna och på nätet verkar det tomt. Så jag får nog leta fram någon gammal trasa i garderoben och fixa och trixa…

big_vinyl_rules_1.jpg

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu