BloggProffs

Flyttstädning och nya kuddar..

idag ska jag och mamma över till min lägenhet och städa ur den, jag ska vara ute på fredag. Men saken är att jag har haft lägenheten sen i arpil 2007. När den ”inte allt för vänliga damen” som bodde där innan mig lämnade lägengeten så lämnade hon den i sååå smutsigt skick. Jag och N torkade alltså blod stänk i från en vägg. Men vi röjde av allt det där själva och krävde den ”inte allt för vänliga damen” på femhundra kronor gällande hyran den månaden. Men nu när mamma är med och städar så har ju hon ögon på allt, vilket är väldigt bra. Under alla dessa år huset hår stått så har folk antagligen bara dragit mopppen över listerna, så det inte fanns en glimt av att de en gång i tiden hade varit vita. Efter att vi har legat på alla fyra med en varsin tandborste och skrubbat dessa lister så har dom återfått fin orginal färg.

Igår satte jag upp nya gardiner hemma med ett par matchande kuddfodral till. Problemt var att fodralet var rätt så stora genfört med kuddarna, men det löse vi med att använda ”sovkuddar” innanför fodralen.. Dags att gå och agera cleaning lady nu.

Ha en bra dag!

hemma-liten.jpgNya kuddarna

tusse-liten.jpgTussen leker i korgen

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu