BloggProffs

Fyra gånger om året rengörning..

.. har jag utfört idag.

Jag resade avloppet och vattenlåsen idag när jag kom hem. Fy satan med det sammlas grejer där. Dom senasten dagarna har det vart tok stopp i avloppet, så när man duschade så svämmade det över på en gång. Vi borde ha tagit oss an det ögona böj, men idag fick jag i alla fall arselet ut vagnen och göra det. Och i det stora vattenlåset hade det fastnat ett kattleksak, hur det nu kom sig att den har lyckats åka ner där. Så där hade vi det största probemet men det fanns en hel del annan skit. Som tur är behöver man ju inte göra det så himla ofta. Nu är det i alla fall rent och fint några månader fram över innan nästa vidriga omgång börjar.

När vi var på affärn idag så kunde vi inte komma överrens om någon middag så det blev. Gulashsoppa till mig och ärtsoppa till Johan. Och sen unnade vi oss att köpa nyponsoppa och glass. Det kom vi i alla fall överrens om. Nu ska jag börja plocka upp alla flyttkartonger som jag hade med mig från lägenheten.

Ciao!

kok.jpg

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu