BloggProffs

Vin kväll

Kvällen började med att F kom hit runt halv åtta och vi drack lite vin och sjöng med till Så ska det låta. Ääälskar det programmet. Och Peter Settman gör det såå bra. Vi hade en riktigt trevlig stund framför tvn med vårat vin. Men efter programmets slut så började kalajset på allvar. Vi satte på förstärkaren på högsta volym och drack mera vin. Kvällen bjöd på all mellan himmel och jord, både samtalsämnen och dans. Och lyssnade på goa gammla låtar natten lång.. nej men nästan i alla fall. Imorgon är det som sagt dags för vinyl kväll och det ska bli super kul men som det känns nu så håller jag mig nog nyckter imorgon. Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och titta på tv.

Godnatt, godnatt!

vinkvall.jpg

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu