BloggProffs

Besviken

Jag var nere på stan idag och köpte den där förstärknings dosan till lp spelaren och tre nya skivor. Kim Wilde, Reggae Hits och en bland skiva. Så när vi kom hem och plugga in allt så fungerar det i alla fall inte. Dosan funkade och det blev förstärkt men det var glapp i ljudkabeln från lp spelaren så vi åkte tillbaks till Retro och lämnade tillbaka spelaren och fick tillbaks pengarna. Dom hade nämligen inga bra spelare inne för tillfället. Men han fick mitt nummer och skulle ringa så fort det kommer in nån ny, plus att han skulle byta ut ljudkabeln. Så nu är det bara att vänta. Men det känns lite surt när man har allt förutom spelaren och en massa bra skivor som man inte kan lyssna på. Men den som väntar på någon gott…

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu