BloggProffs

Dagen som har gått i vågor

Först och främst så försov jag mig imorse. Inte att jag hade något speciellt att gå upp till, men klockan ringer alltid 08.35 varje morgon för att jag vill gå upp i ti d och inte sova bort hela dagarna. Så jag vaknade runt 10.00 och när jag kommer in i vardgsrummet så möts jag av en brun rand på min fina ljusa matta. Då har någon av våran ”underbara” katter dragit rumpan mot mattan och lämnat spår. Så nyvaken och sketa trött börjar jag spryta Vanish på  randen och mräker att den inte går bort. Allt som snurrade i mitt huvud då, oj oj oj! Men efter 40 minuters arbete på fläcken så börjar det tyna bort. Tack gode gud! Satte mig vid datorn ett tag för att kolla bostadsrätter, men återigen finns det inte ett skit på marknaden för en vettig peng, ger snart upp. Och eftersom att det har varit så himla fint väder idag så ville jag ta en promenad. Så jag och pappa åkte ut till Alhagen och promenerade. Och han lärde mig allt om hur reningen av vattnet i Alhagen fungerar. Fantastiskt!! På vägen tillbaks hittade vi ett förfallet hus, det måste vart ett gammalt utehus som dom kallade det. Gick in och bara tittade. Det känslan som kommer över en som en våg när man besöker ett sådant gammalt ställe är så överväldigad. Sen begav vi oss till Retro och tog en titt på alla fina antika fynd som dom har. Efter det åkte vi till en annan loppis och jag köpte en ny lp spelare. Inte alls lika fin som den jag hade innan men mycket väl fungerande. Butiks ägaren kopplade till och med in den till ett par högtalare och en försärkare. Och det var ett grymt ljud i butiken. Men ni ska inte tro att det var det hemma. Jag blir så ledsen. Jag vill ju sååå gärna att det ska fungera. Jag fattar inte varför. Vi har ju köpt allt som behövs att ha till. Min plan var att plugga in spelaren, spela på högsta volym och städa. För det är verkligen något som jag borde sätta högst upp på listan nu. Men jag orkar verkligen inte. Speciellt inte nu när jag inte ens är på glatt humör. Som tur är så är Johan så förstående och säger att det inte är någon fara. Vi har nämligen en deal om att det är jag som sköter sådant i hemmet. Han jobbar ju hela dagaran och ofta dubbel. Och sen så blir det ju faktiskt bättre om jag får göra det själv. Men jag vill ju inte ha några folk hit upp nu i alla fall. Det räcker med mig, johan och ”the artards” (katterna)

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu