BloggProffs

Ny tatuering i tankarna

Jag och N var nere på stan i dag och checkade läget. Och gjorde hela stan. Som rubriken lyder så funderar jag på en till tatuering. Och jag vill ha den i nacken. Det är ett perfekt ställe, enligt mig. Det är något som kan kan visa om man vill och dölja lätt mer håret utsläpp, en polo tröja eller en sjal. Perfekt helt enkelt. Jag kan absolut inte rita men skriva kan jag, haha. För dom som inte vet så har jag tre syskon, Daniel, Julia och Oscar. Och vi har alltid bott en bra bit ifrån varandra då vi har olika mammor. Förutom nu de senaste åren har min syster bott i Stockholm. Men tanken med den här tatueringen är att dom alltid ska finnas med mig trots att vi inte träffas så ofta.

 Vad tycker ni?
Den..

syskon-egen.jpg                     

eller? 
Den.. 
syskon-egen-2.jpg

En kommentar till “Ny tatuering i tankarna”

  1. Mickan Säger:

    Hej!
    Tycker att designen på tatueringen är jättefin och det ligger en fin tanke bakom den.
    Har bara en liten sak: tycker du ska flytta ner Julia ett ”snäpp”. annars ser Oskar så ensam ut…

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu