BloggProffs

Melodifestivalen

F och A kom hit igåt kväll och vi tittade på Melodifestivalen och drack lite vin och caprhinia. Jag blev sååå glad att Carola inte gick vidare. Hallelulja! Hon är bara för mycket. Jag har inget emot hennes gammla musik men hon är alls inte lika bra och plus att hon ska vara så himla religös och dra in Gud i allt hon gör och säger. Men höjdpunkten på kvällen var hennes ansiktsuttryck när hon hörde att hon inte gick vidare. Priceless! Det känndes som att tiden bara flög iväg igår kväll och när vi tittade på klockan och den var redan tre. Oj oj oj, tiden går fort när man har roligt. Att bero på någonting helt annat så surfade jag runt lite på nätet igår och letade efter järn tabletter, och hittade ett par ”billiga”. Jag måste verkligen pröva det. Får se om det hjälper mot min kroniska trötthet.

angelica-fia-o-evelina.jpg

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu